.

.

mivini concept

Ingrid Franx

.

MIVINI CONCEPT

We genieten ervan om in onze relatie elkaar aan te moedigen tot een sterk zelfbewustzijn. Het zorgt ervoor dat we, doorheen onze levensuitdagingen, toch voluit blijven kiezen voor onze idealen en dromen.

Ons levensmotto is dan ook ‘KEEP THE FAITH’ !

.

Professioneel leek het alsof we weinig raakvlakken hadden. Ingrid heeft passie en ruime ervaring met ouder-kind communicatie en opvoeding terwijl Marc zich in diverse sectoren van de bedrijfswereld met veel engagement een expertise eigen maakte die gericht is op inspirerend leiderschap, teamontwikkeling en zelfsturing.

.

Haast ongemerkt raakten we steeds méér geboeid in mekaars professionele wereld en kwamen tot de heerlijke ontdekking dat we niet enkel op persoonlijk vlak veel gemeenschappelijk hebben maar ook dat we clichés overboord konden gooien dat principes uit de bedrijfswereld niet thuis zouden horen in een gezin of omgekeerd.

.

En zo bouwden we aan een gezamenlijke missie waarbij we het beste uit onze 2 professionele werelden bundelen in een inspirerend aanbod voor ouders (in om het even welke gezinsvorm), grootouders of andere mensen die nauw betrokken zijn bij de opvoeding van hun (klein)kinderen. MIVINI CONCEPT was geboren …

 

MI is de vertaling uit het Esperanto voor ‘IK’, VI staat voor ‘JIJ’ en NI staat voor ‘WIJ’. CONCEPT staat voor onze ‘anders dan anders’-aanpak die jou de weg laat inslaan om die ouder te worden die JIJ wil Zijn !

 

.

.

Marc Swerts

.