COACHING

mivini concept

Beste ouder,

Ik voel me blij, geraakt en aangemoedigd door de fijne feedback die ik ontvang van deelnemers n.a.v. de workshops. Zo geven mensen o.a. aan dat ze als ouder heel wat meer inspiratie, inzichten en ondersteuning verkregen dan verwacht. Op die manier kunnen ze hun ouderschap nog krachtiger en op maat van hun kind neerzetten. En … is kwalitatieve ‘me-time’ als ouder ook weer mogelijk ! 

Vanuit de positieve ervaringen bij de workshops wordt er ook gepeild naar de mogelijkheid om individueel of als koppel gecoacht te worden. In alle discretie, in het volste vertrouwen en uiteraard met integrale focus op jouw (gezins)situatie. En ja, dat kan ! Belangrijk hierbij is wel dat we vooraf (via een gratis intakegesprek) heel nauwkeurig met elkaar afstemmen om te bepalen wát je precies nodig hebt. Pas dan kunnen we op een aangename, vertrouwen-gevende manier aan de slag gaan met een doelgerichte coaching. 

Contacteer me gerust voor méér informatie ! 

.

.

.

mivini concept

Beste lezer,

Coaching heeft voor mij een ontroerend verregaande waarde, omdat het zó vaak de weg opent naar een bevrijdende zelf-ontplooiïng, naar mentale rust en een wijze, daadkrachtige manier om in het leven te staan. De begeleide zelfreflectie laat het beste in jezelf naar boven komen, wat op zich niet enkel het allermooiste geschenk is voor jezelf, maar minstens evenveel voor die mensen die je dierbaar zijn.

Coachen is geen ‘vrijblijvende’ activiteit. Het is een diep en respectvol engagement naar jezelf en de ander, gekoppeld aan wederzijds vertrouwen, expertise en discretie ! En daar ga ik dan ook ‘all the way’ voor ! Zowel privé als professioneel heb ik een ruime coaching-praktijkervaring kunnen opbouwen. In 2011 haalde ik de certificering van Master Practioner NLP-coach bij Arcturus en daarnaast ging voor mij ook de immens boeiende wereld open van Insights Discovery waar ik ook gelicencieerd Practioner ben. 

Net als Ingrid, hou ik er ook sterk aan om voorafgaand een zorgvuldige (gratis) intake te doen zodat we heel goed op elkaar kunnen afstemmen en bepalen in wát precies jij wil gecoacht worden. Je bent uiteraard als ‘ouder’ welkom maar op jouw vraag kan ik je zeker ook coachen in die andere rollen die je opneemt, privé en professioneel. 

Neem gerust contact met me op voor verdere toelichting !